Ecenter Löddeköpinge - stadium outlet

VISION

Just nu bygger vi om och moderniserar E-center så att shoppingdagarna hos oss blir precis så perfekta som de ska vara!
Vi vill att E-center ska vara ett levande och aktivt handelscenter. För dig som bor i närheten kommer E-center att vara det snabba, enkla och effektiva alternativet för att handla, mötas och äta.

För dig som tycker att de riktigt stora galleriorna har blivit för stora och omständiga för några snabba ärenden kommer E-center att bli det naturliga alternativet. Fokus ska ligga på outlet och prisvärda varor. Vårt fina restaurang- och matutbud gör att du vill stanna en stund till och avsluta din shoppingdag och dina ärenden med en matbit eller en mysig fika!

Med anor från 1920-talet

1920 började Hässleholmaren Einar Wesén att sälja filtar på Möllevångstorget i Malmö. Efter ett antal turer fick han bud från Malmö stad att hyra en lokal på Engelbrektsgatan och  Engelbrektsboden föddes. Genom åren har det varit mycket detaljhandel genom Engelbrektsboden, men lika mycket grossisthandel genom Malmö Yrkeskläder som vid sidan om jeansförsäljning även lät tillverka och sälja Petroff skinnjackor. Vid försäljning av Petroff 1999 bytte företaget namn till Myrko Fastigheter AB. Myrko är idag ett renodlat fastighetsbolag med en fastighet på Handelsplats Center Syd i Löddeköpinge.

Engelbrektsboden Malmö

Att sälja billigt har alltid varit ledstjärnan för både Engelbrektsboden och E-center. Här på Engelbrektsgatan i Malmö började det.

ÖPPETTIDER:

Butiker
Vardagar - 10-19
Lör-sön - 10-17

Restauranger

Willys
Alla dagar - 8-21

FRI PARKERING!

Hyr eventyta

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt